Ga naar homepagina van www.2400.be
DIFTAR

AFVAL * 27/11/2009 9:48:43

NIEUWE BRIEF VAN DIFTAR-MOL GEKREGEN?

WE MOGEN WEER VOORAF BETALEN!!!
Beste gemeentebestuur:
WIE WIL DAT EIGENLIJK?
EN VOOR WIE WERKEN JULLIE?

Reageer

abc * 22/10/2010 21:21:46

uw nederlandse taal kleeft blijkbaar ook op de afvalbak

elke * 25/09/2010 20:17:29

als ze dan de bakken is tegoei leegmaken dan zit ik daar ok niks mee in ma bij os zijn de groene bakken nooit tegoei leeg echt schandalig hier kloppen ze nie eens met nen bak dus elke keer hangt mijn gazettenpapier er nog da doen ik al omdat da anders nog harder plakt aan de container zelf

Zatten Dré * 24/09/2010 13:28:14

Wie kan daar nog aan uit? We moeten 6 € betalen en we "krijgen" ne rol pmd-zakken die we nie gevraagd hebben. Dan komt er een faktuur met kolommekes en een bedrag dat ze ik-weet-niet-waar gehaald hebben en nu mogen we niet zakken tot onder de 5 € of we hebben het weeral aan ons klink!
Hallo gemeentebestuur? Komen er nog verdoken belastingen vóór de verkiezingen van 2012 ? Heb de oppositie ook nog nie horen piepen, 't zal dus in onderling overleg gebeurt zijn denk ik. Een beetje uitleg aub.

boos * 17/09/2010 21:05:24

daarstraks telefoontje gedaan met DIFTAR om te vragen hoe het nu eigenlijk zit. En ja hoor ze hebben ons bij ons pietje. We betalen een bedrag, een soort krediet. Bij iedere ophaling gaat het bedrag naar omlaag al naargelang het gewicht van onze container. Wanneer we aan de 5 euro of lager komen krijgen we een nieuwe factuur. Indien we deze niet betalen blokkeren ze de chip en blijven we lekker met alles zitten.

Rogéke * 14/06/2010 19:52:56

Slimme mensen, die van Diftar. Wij hebben onzen bak nog maar amper buiten gezet en die weten al wat we moeten betalen om de rest van 't jaar "toe te komen"! Van renteloze leningen zijn ze daar precies ook niet vies! Bedankt gemeentebestuur: de "outsourcing" van fakturatie van afvalophaling jaagt ons nog maar eens op kosten.
Het faktuur al eens goed bekeken ivm GFT-ophaling? De kolommekes zijn al voorzien, nu nog een een tarief vastleggen en we zijn vertrokken. We zullen eraan denken binnen 2 jaar. Tot dan kunnen we wel verder met een mesthoop vanachter in onzen hof.

/// * 25/02/2010 10:28:52

Ik wist niet dat enkel mensen die bekwaam genoeg zijn om aan het nederlands dictee mee te doen,hier op het forum mogen.

;-) * 24/02/2010 16:43:19

Oei Dré..je ontnuchteren door m'n stomme dt-fout was zeker niet m'n bedoeling! :-)

Vlug iets aan doen; schol!

frank * 24/02/2010 9:00:44

Inderdaad, zatten dré en mister ;-) Het doet me plezier om hier eens twee opbouwende reacties te lezen ipv altijd die negatieve kritiek. Men heeft nu een systeem dat indien je voldoende sorteert een lagere factuur oplevert dan vroeger met de forfaitprijs, toch zijn er [] die op alles moeten kunnen kappen en zagen, maar dat zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die uit jaloezie reageren op onze wereldtoppers zoals Boonen, Nys, Henin, ... Als je toch betere voorstellen hebt, sluit u aan bij een actiegroep of vereniging en laat uw ambitie op de maatschappij los, we zullen er allen wel bij varen. Klagen vanuit je luie zetel is makkelijk, positief handelen daarentegen ...

Zatten Dré * 23/02/2010 14:26:17

Hoeveel het Molse afval en de ophaling ervan kosten weet ik niet, goedkoop zal het wel niet zijn. Van dt-fouten echter, word ik op slag nuchter!
En ja, ik sorteer! Mijn laatste faktuur (over 2008) bedroeg amper een tiental euro. (Dat kan niet volgens sommige van onze beleidsmensen, maar 't is toch waar). En neen, ik kieper niets in grachten en/of andermans vuilbak. En ja, ik kom regelmatig op het containerpark om mijn afval zelf weg te brengen. En neen, dat kost niets (behalve brandstof voor mijn auto('tje) want het betreft zelden rest- of ander te betalen afval). En ja, kiekens, pierenbakken én een mesthoop helpen ook!
Ik ga d'r nog eentje pakken, misschien moeten sommigen onder jullie ook eens beginnen te leven....schol!

;-) * 22/02/2010 17:05:09

schandalig!!!!
in de gracht kieperen, omdat je ocharmkes een paar euro meer zou moeten betalen...schaam je je niet????

jaarlijks produceren jullie, ja, jullie 2 hieronder, kilo's afval. M'n introduceerd een systeem waarbij je alleen betaald als je vervuilt, en dan gaan jullie weer klagen en verwijten. Triestig hoor...

Ja, zakken worden gevuld, maar als 't op afval en milieu aankomt zijn jullie het wel die je zakken vullen hoor, want de milieukost wordt in de producten die jullie kopen spijtig genoeg niet doorgerekend.

Leef duurzaam en selecteer, dan moet je niets betalen!

aa * 20/02/2010 18:57:43

t' zal weeral wat duurder worden zeker want wie gaat al die kosten betalen, we zullen het hier en daar maar weer in een gracht dumpen zeker

DOFEMI * 6/01/2010 3:59:44

IS het normaal dat je vooraf iets moet betalen? Hebben ze daar nooit gehoord van boter bij de vis. Eerst betalen en dan ophalen,wie haalt het in zijn hoofd, zeker da (gemeen)bestuur van Mol weer.De zakkenvullers.


Reageer

cheap beats solo
Ray-Ban Sunglasses Sale

Uw logo hier ?

GRATIS op deze site
-uw zoekertjes
- uw activiteiten


Ontwikkeling websites via DinaWeb

  

c 2002-2010 - Gebruiksvoorwaarden - Copyright
louis vuitton scarf for men
louis vuitton scarf for women
louis vuitton scarf canada sale
louis vuitton wool scarves sale
louis vuitton scarf uk sale
louis vuitton scarf usa sale
louis vuitton scarf 2014 outlet
louis vuitton scarf 2014 online sale
louis vuitton scarves on sale authentic
louis vuitton scarves on sale
louis vuitton scarves outlet
louis vuitton scarves 2014 sale
louis vuitton scarves sale uk
louis vuitton womens scarves
discount louis vuitton scarves cashmere
louis vuitton scarf sale outlet
buy louis vuitton scarf online
cheap authentic louis vuitton scarves
cheap real louis vuitton scarves
cheap louis vuitton scarves wholesale
cheap louis vuitton silk scarves
cheap mens louis vuitton scarves
cheap womens louis vuitton scarves
cheap louis vuitton scarves women
ugg online shop sale
cheap ray ban sunglasses cheap ray ban sunglasses cheap ray ban sunglasses
coach bags buy online coach bags buy online coach bags buy online